Novinky

Sexi speváčka Barbara predstavila nový singel Boom Boom!

Mláda a nádejná speváčka Barbara novým singlom určite osvieži hudobnú scénu! Skladbu Boom Boom produkoval slovenský hitmaker Tomi Popovič, ktorý dal Barbare v štúdiu poriadne zabrať. Singel znie v slovenskom éteri a speváčka k nemu stihla nakrútiť už aj videoklip!

23.08.2013

Sexi speváčka Barbara mieri na slovenskú hudobnú scénu s novým singlom Boom Boom. Autorom hudby je spevák a producent Tomi Popovič, text napísala Zuzana Štelbaská.  Barbara si spoluprácu so známym hitmakerom Tomim Popovičom veľmi pochvaľuje.

Chcela som, aby to bol letný song, aby bolo cítiť maximálne letnú atmosféru a myslím, že sa to Tomimu aj textárke podarilo. Bolo to pre mňa veľmi zaujímavé obdobie, veľa som sa naučila, získala som nové skúseností. Občas som tvrdohlavá a nedám si povedať,  Tomi to mal so mnou asi ťažké, ale nakoniec sme vždy dospeli ku kompromisu a dohodli sa. Teším sa.“ Nadšene opisuje Barbara.

21-ročná speváčka už stihla k novému singlu nakrútiť videoklip s atmosférou leta a festivalov. Krstným otcom videoklipu k singlu Boom Boom je Barbarin vzor - Tomi Popovič. Videoklip vznikol pod vedením režiséra a producenta v jednej osobe, Martina Hudáka. Ten je známy svojim inovátorským prístupom, využívaním technických noviniek a obrazových experimentov. Vytvoril napríklad jedinečný videoklip pre Richarda Müllera ku skladbe „Už“. Väčšinu záberov vo videoklipe Boom Boom nakrútili v štúdiu na kľúčovacej ploche a časť záberov v exteriéri.

Chceli sme mať v klipe niečo atypické, niečo nové, iné... Som spokojná s konečným výsledkom, Martin Hudák je veľký profík a som rada, že som s ním spolupracovala. Na Youtube sú na klip celkom dobré reakcie, z čoho mám obrovskú radosť!“ Teší sa nová nádej slovenskej scény Barbara.

Barbara nie je na hudobnej scéne žiadnym nováčikom, má za sebou množstvo koncertov a vystúpení v televízii. Jej prvý úspech sa dostavil na súťaži My Popstar 2003, keď mala 14 rokov. V nej vyhrala prvé miesto regionálneho kola a následne postúpila do finále. V roku 2007 bola finalistkou speváckej súťaže Zlatá črievička a s piesňou „Ak mi utečieš“ sa prebojovala medzi desať finalistov súťaže Košický zlatý poklad 2009. V máji 2011 reprezentovala Slovenskú republiku ako jediná Slovenka na medzinárodnom autorskom a interpretačnom festivale Discovery Fest 2011 v bulharskej Varne. V auguste 2011 sa opäť ako jediná Slovenka zúčastnila na medzinárodnej súťaži Canorissimamente v Taliansku a získala 4. miesto so songom od Adele - Someone like you. Následne dostala množstvo pozvaní na festivaly do Talianska, Lotyšska a Macedónska, no predovšetkým ponuka na prípravu nového albumu produkovaného populárnym spevákom Tomim Popovičom. Dynamická, sexi speváčka teraz pracuje na videoklipe k ďalšiemu singlu, ktorý plánuje predstaviť v septembri. Pracuje aj na novom albume, ktorý by mal vyjsť koncom roku.