Novinky

Vydavateľstvo Universal Music oslavovalo, ako inak ako hudbou!

V bratislavskom klube Loft sa sústredilo najviac hudobníkov na štvorcový meter. Ivan Tásler, Peter Nagy, Mária Čírová, Tomi Popovič, Zuzana Smatanová či skupina Iné Kafe sa stretli na veľkolepej párty, ktorú zorganizovalo vydavateľstvo Universal Music! Špičkoví hudobníci predviedli svoje kvality aj na živo!

07.11.2012

Vydavateľstvo Universal Music oslavovalo! Ako inak ako hudbou. Na jednom mieste sa sústredilo najviac hudobníkov na štvorcový meter.

„Chceli sme ukázať ľuďom, že stále s hudbou pracujeme. Otvárajú sa nám nové polia pôsobnosti. Dnes sa predávajú tracky aj albumy digitálne. Zároveň sa hudba stáva marketingovým nástrojom. Hudba stále žije a je súčasťou nášho života.“ Okomentoval súčasný stav v hudobnom priemysle šéf vydavateľstva Universal Music Peter Riava.

 Na párty naživo zahralo päť interpretov. Maratón odštartovala mladá talentovaná speváčka Anna Veselovská. Finalistka súťaže Hlas česko-slovenska očarila krásnym hlasom v sprievode gitary. Po nej sa predstavila ďalšia mladá krv Universal Music. Finalista Česko-slovenskej Superstar Martin Harich vydal debutový album a za posledné dva roky odohral 220 koncertov.

„Na hudobnej scéne sa cítim ako ryba vo vode, už som sa v tom naučil plávať. S producentom Mekiho Žbirku Alešom Zenklom nahrávam v Prahe skladby na nový album. Okrem toho moderujem hudobnú reláciu v televízii. Nechal som sa inšpirovat práve Mirom Žbirkom, je to taká super bokovka.“ Prezradil usmiaty spevák Martin Harich.

Párty roztancovala skupina Peter Bič Project, ktorá zahrala hity z albumu „Say It Loud“. Speváčka Kristína následne dokázala, že najkrajšie stromy sú na Horehroní.

„Som rada, že som sa stretla so svojmi kolegami. Mám medzi nimi aj kamarátov. Petra Biča poznám už roky. Momentálne koncertujem v Českej republike, plánujem turné na Slovensku a píšem nové piesne...“ Zhrnula krásna speváčka Kristína.

Zlatým klincom večera bolo vystúpenie skupiny IMT Smile. Ivan Tásler zaspieval s klavírnym sprievodom svojho brata Mira skladbu od Jara Filipa.

„Situácia v hudobnom priemysle sa mení, ale mne sa nezdá, že by to upadalo. Myslím si, že to dostáva novú tvár. Tak ako sme kedysi vydávali naše tituly na kazetách, teraz máme iné, digitálne formy. Mne sa páči postoj vydavateľstva Universal Music, ktoré rešpektuje súčasnosť a kráča s dobou.“ Vysvetlil Ivan Tásler.

Podporiť úspešné vydavateľstvo Universal Music prišli aj spevák Peter Nagy, speváčky Zuzana Smatanová a Mária Čírová s partnerom Marianom Kachútom. Nechýbal ani hitmaker Tomi Popovič či punkrocková skupina Iné Kafe. Šéf vydavateľstva Universal Music Peter Riava to výstižne zhrnul:

„Stojím si za každým interpretom, ktorého Universal Music vydáva. Tým umelcom verím. My chceme vydávať pesničky, albumy, hudbu… Nielen zahraničných, ale aj lokálnych hudobníkov. Budeme za nich bojovať a dáme do toho všetko…“

Galéria: