Novinky

Iné Kafe hrali na svadbe svojho manažéra!

Tak vyzerá správna punková svadba! Manažérovi skupiny Iné Kafe prišli na svadbu zahrať dve najväčšie slovenské punkové legendy -  Iné Kafe a Zona A! 70 hostí sa bavilo až do bieleho rána.

09.03.2012

Manažér skupiny Iné Kafe Roman Fecko sa oženil. Na obrad si zvolil klasický Zichiho palác v centre Bratislavy. Za svedka mu prišiel bubeník skupiny Dodo Praženec, ktorý je zároveň krstným otcom ženíchovho syna. 41-ročný Roman má s 19-ročnou Kladiou polročného syna Denisa. Roman Fecko spomína:

„Zoznámili sme sa na festivale v Modre.  Obaja sme fanúšikovia hudby. Teraz sa už Klaudia nevedela dočkať, kedy sa bude volať rovnako, ako ja.“

Dlhoročnému manažerovi prišli samozrejme blahoželať aj Vratko Rohoň a ostatní členovia kapely. Dve najväčšie slovenské punkové legendy -  Iné Kafe a Zona A - dokonca priamo na svadbe zahrali! Mladučkú nevestu uniesli počas noci ženíchovi do rockového klubu. To sa však hravo vyriešilo a zábava mohla pokračovať až do rána. V okolí skupiny Iné Kafe je manažér jediným, ktorý sa pustil do manželstva.

„Dúfam, že začnem tu štafetu ja. Prvé reakcie chalanaov boli, že neblázni, teraz po 40-ke sa ideš ženiť?! Tak som povedal, že áno, že raz to vyskúšam. Určite druhýkrát sa ženiť už nebudem. Aj keď nikdy nehovor nikdy…“  smeje sa Roman.

Svadbu musel manažér skupiny plánovať podľa diára Iné Kafe. Dátum svadby 3.3. nasledoval len pár dní po konci velkolepého Česko-slovenského "Iné Kafe - Právo na šťastie Tour 2012". Iné Kafe čakali na všetkých zastávkách turné od Plzne až po Prešov vypredané kluby. Na turné odzneli skladby z nového albumu „Právo na šťastie“. Samozrejme nechýbali najväčšie hity zo všetkých dosiek a dokonca aj staršie skladby, ktoré chalani doteraz na koncertoch bežne nehrávali. "Právo na šťastie" si už vyslúžilo Zlatú platňu, ktorú chalanom v mene vydavateľstva Universal Music odovzdal práve manažér Roman Fecko na koncerte v Banskej Bystrici.