Novinky

Zuzana Smatanová sa stretne s fanúšikmi, pripravuje tri autogramiády jej nového CD „Echo“!

Zuzana Smatanová dlho a v tajnosti pracovala na svojom novom CD a teraz sa rozhodla, že ho s fanúšikmi poriadne oslávi. Unikátny dvojalbum „Echo“ im osobne predstaví hneď na trikrát! Pripravuje autogramiádu v Košiciach, v Banskej Bystrici aj v Bratislave. Zuzkini obdivovatelia tak majú jedinečnú možnosť stretnúť sa s ňou naživo, prehodiť pár slov a dozvedieť sa aj čo – to o uplynulých štyroch rokoch, počas ktorých album vznikal a samozrejme, odniesť si talentovanou hudobníčkou podpísané CD s hitmi „Miesta“, „V dobrom aj v zlom“, „Horou“, či najnovším „Jediný a jediná“. Zuzana sa na nich teší už 17-ho júna v Košiciach, 18-ho v Banskej Bystrici a 19-ho v Bratislave.

13.06.2018

Zuzana Smatanová prežíva výnimočné obdobie. Nedávno oslávila 15-te výročie svojho pôsobenia na hudobnej scéne, predstavila nový singel, ktorý sa ihneď ujal v rádiách, a po dlhých siedmich rokoch vydala nový album. A teraz sa chystá za fanúšikmi.

„Môj nový album „Echo“ im chcem aj osobne predstaviť a podpísať, tak sme pripravili tri autogramiády. Teším sa na stretnutia s ľuďmi v Košiciach, v Banskej Bystrici aj v Bratislave. Album „Echo“ som pripravovala štyri roky,  preto mám po tejto dlhej dobe radosť z dobrej odozvy. Prvýkrát som nenahrávala s mojou kapelou, ale s muzikantmi, s ktorými som nikdy doteraz nespolupracovala. Pre mňa to bolo obohacujúce a inšpiratívne obdobie, dala som do tohto dvojalbumu veľa energie a lásky“ povedala Zuzana Smatanová.

Do Košíc Zuzka zavíta v nedeľu 17-ho júna, na druhý deň sa presunie do Banskej Bystrice a v utorok 19-ho bude mať autogramiádu v Bratislave. Fanúšikovia si zo stretnutie s ňou môžu odniesť podpísané CD.

„Na albume je 21 pesničiek, polovica v angličtine a polovica v slovenčine. Ako bonus k nemu pridávam aj DVD zo zákulisia mojej tvorby. Album sa volá „Echo“, názov má symbolizovať ozvenu mojich prežitých pocitov a emócií, ktoré sa odrážajú v mojich pesničkách. Ak sa o ňom budú ľudia chcieť dozvedieť viac, rada im odpoviem na otázky,“ uzatvára Zuzana Smatanová.  

Zuzana Smatanová je nositeľkou mnohých významných hudobných ocenení, medzi nimi aj 6-násobnou držiteľkou ceny Zlatý slávik ako speváčka roka. Všetky informácie o nej nájdete tu: http://zuzanasmatanova.sk/

Autogramiády:

17.6.2018 – Aupark Košice o 16.00

18.6.2018 – SC Europa Banská Bystrica o 17.30

19.6.2018 – Aupark Bratislava o 17.30