Novinky

Prvý komplexný veľtrh športu a zdravia FitBioExpo bude už túto nedeľu!

Už túto nedeľu sa bratislavská Stará tržnica zaplní ľuďmi, ktorí vyznávajú zdravý životný štýl. Návštevníci sa oboznámia s prednosťami známych aj menej známych športov, ktoré si môžu rovno na mieste aj vyskúšať. Zároveň ich čakajú zaujímavé workshopy, napríklad o aromaterapii, tibetských miskách, či rodinných konšteláciách a prednášky o ajurvéde, čínskej medicíne a ďalších zaujímavostiach. Cieľom organizátorov je ponúknuť záujemcom širokú škálu možností, ako sa dopracovať ku kalokagatii, teda dokonalej harmónii tela a ducha. FitBioExpo bude v Starej tržnici v nedeľu 15-ho apríla od 9-tej hodiny!
13.04.2018

Už tento víkend si nadšenci zdravého životného štýlu prídu v Bratislave na svoje! Do Starej tržnice v nedeľu zavíta prvý komplexný veľtrh športu a zdravia FitBioExpo. 

„Budú tam dve športové arény. Jedna je venovaná všetkým druhom jogy a druhá iným cvičeniam, napríklad pilatesu, kravmage, capoeire a ďalším. Záujemcovia si ich môžu na mieste vyskúšať a porozprávať sa s cvičiteľmi, ktoré cvičenie je pre koho najvhodnejšie,“ vysvetľuje jedna z organizátoriek podujatia Lucia Levkaničová.

Návštevníci však budú mať k dispozícii aj workshopy a prednášky o všeličom, čo súvisí so zdravým životným štýlom. Dozvedia sa napríklad o blahodarných účinkoch meditácie, tradičnej čínskej medicíny, aromaterapie či tibetských misiek. 

„Našim cieľom je ukázať, že ideál starogréckej kalokagatie je aplikovateľný aj na súčasný spôsob života. Ľudia dostanú na jednom mieste mnoho informácií z rôznych oblastí, ktoré by za bežných okolností nemali možnosť vzhliadnuť v jeden deň na jednom mieste,“uzatvára Lucia Levkaničová.

FitBioExpo bude v Starej tržnici v Bratislave už 15-ho apríla. Viac informácií nájdete na webe: http://www.fitbioexpo.sk/ 

Lístky sa dajú zakúpiť v sieti Predpredaj.sk (https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/14011/fitbioexpo).