Novinky

Pre skvelé zážitky na Fun rádio Dohode v Bojniciach nemohol Adam Ďurica ani zaspať, teší sa, ako si to zopakuje v Poprade!

Rodinná atmosféra a pozitívna energia zaplnili areál Plážového kúpaliska v Bojniciach, ktorý Fun rádio Dohoda doslova rozjasnila! Vynikajúci program prilákal množstvo ľudí, na festival sa hrnuli už od skorých popoludňajších hodín. Fantastický line-up, ale aj atrakcie pre deti aj dospelých, návštevníkov úplne dostali! Charizmatická a divoká Jana Kirschner ovládla pódium a hity „Modrá“, „Na čiernom koni“, či „Pokoj v duši“ si spolu s ňou spieval celý areál. Ohromila i česká kapela Buty, ale tiež Adam Ďurica, ktorý sa predstavil v  „bradatom“ imidži. Adam bol skvelou atmosférou festivalu a odozvou od publika natoľko očarený, že sa mu po vystúpení ťažko zaspávalo. O to viac sa teší na Fun rádio Dohodu v Poprade. Aj tam budú mať návštevníci okrem skvelého hudobného programu k dispozícii i ďalšie vychytávky. „Big shock“ môžu zažiť pri sledovaní BMX ridera Dominika Nekolného, ktorý im predvedie neuveriteľné kúsky na bicykli! Tanečná skupina The Pastels pripravila fantastickú tanečnú show a deti znova čaká maľovanie na tvár aj skákacie hrady. Popradská žúrka bude 27. augusta vedľa areálu AquaCity. Zaznie aj skvelý Polemic a Campana Batucada, Fragile Queen, Vidiek, Kali, či Heľenine oči! 

18.08.2016

Areál Plážového kúpaliska v Bojniciach sa počas Fun rádio Dohody zmenil na nepoznanie. Festival ho doslova rozžiaril a zútulnil. Fantastický line-up a skvelé atrakcie pre deti aj dospelých prilákali množstvo návštevníkov, ktorí areál postupe zapĺňali už od skorých popoludňajších hodín. Jediné „dohodové“ vystúpenie Jany Kirschner divákov očarilo. Charizmatická Jana totiž opäť zo seba vydala to najlepšie. Svojou divokosťou ovládla pódium a fanúšikov úplne dostala! Hity „Modrá“, „Na čiernom koni“, „Pokoj v duši“ a ďalšie spievali spolu s ňou.

„Bolo to fantastické a úplne iné ako na ostatných festivaloch, či koncertoch. Ľudia sa prišli zabaviť a naozaj si spievali celé vystúpenie! Pre mňa je koncert terapiou, vnímam ho ako miesto, kde sa treba vybúriť a potom som v živote hrozne pokojná. Navyše, pri tanci sa dobre chudne. Takže, Bojnice boli naozaj skvelé, som veľmi rada, že som vystúpila práve v tomto meste. Moja stará mama je totiž z Nedožier – Brezian, čo je kúsok, za kopcom, a tak som celé detstvo každé leto trávila v Bojniciach. Nebola som tu už niekoľko rokov a som rada, že som sa vrátila,“ vraví s úsmevom Jana Kirschner.

Unikátny hudobný aj sprievodný program si návštevníci veľmi pochvaľovali. Nenechali si ujsť príležitosť odfotiť sa so slovenskou seniorskou basketbalovou reprezentáciou – obrovskými športovcami, z ktorých najvyšší má neuveriteľných 223 centimetrov! Spolu s fantastickým programom pre deti hodnotili festival ako jednu z najlepších rodinných žúriek tohto leta! Pochvaľovala si aj česká legenda, kapela Buty.

„Hralo sa nám výborne, k Slovensku máme krásny vzťah. Máme tu veľa kamarátov, my sme vlastne stále Čechoslováci. Slovenskí fanúšikovia sú trochu iní ako českí, majú rýchlejšie reakcie, sú otvorenejší, spontánnejší a my to máme radi,“ povedal frontman Buty Radek Pastrňák

Bojnickú Fun rádio Dohodu ozvláštnila aj nevesta s družičkami, ktorú uniesli zo svadby v Prievidzi, ale tiež obľúbený Adam Ďurica v novom imidži. Fanúšičky ohromil bradou! S humorom ich však upokojoval, že nejde o stav trvalý, ale len o dôsledok nedávneho fotenia na promo materiály. Sympatický spevák si bojnický koncert dokonale užil.

„Teším sa, že som mohol zavítať naspäť do Bojníc, pretože vlani som tu bol za takých nepredvídaných okolností, len náhodou a sám. Teraz som sem konečne prišiel s Big bandom. Ľudia boli ohromní, ocenili, že sme kapelu zväčšili a máme v nej aj speváčky a ďalšieho hráča na klávesy. Spätná väzba bola úžasná, takže zasa dnes nebudem spať. Už sa neviem dočkať do Popradu. Spomínam si, že na Dohode v Poprade som hral asi 7 rokov dozadu a bolo to úplne úžasné. A teraz sa teším o to viac, pretože táto nová Dohoda je ešte lepšia,“ dodáva Adam Ďurica.

V Poprade zažijú fanúšikovia kvalitnej hudby a skvelej zábavy poslednú tohtoročnú Fun rádio Dohodu. 27. augusta tam na nich opäť okrem výborného line-upu čaká množstvo sprievodných atrakcií.

„Na stagei Big Shock vystúpi BMX rider Dominik Nekolný, ktorý prevedie naozaj neuveriteľné kúsky na bicykli! Členovia tanečnej skupiny The Pastels si zas pripravili tanečnú show a dokonca naučia návštevníkov niekoľko tanečných krokov. Pre deti sú opäť nachystané skákacie hrady a maľovanie na tvár. A to všetko môžu teraz záujemcovia získať za akciovú cenu – 10 eur,“ vraví za organizátorov Dorota Hrančíková z Key Art Agency.

Vstupenky za zvýhodnenú cenu sa dajú zakúpiť na štyroch miestach v Poprade – v Piazza Café v OC Max, v kaviarni Segafredo v OC Forum, v kaviarni Segafredo v Polyfunkčnom dome Javor a v AquaCity Poprad. Okrem Adama Ďuricu vystúpi 27.8. v Aquacity Poprad aj  Polemic a Campana Batucada, Fragile Queen, Vidiek, Le Payaco, Kali, Kmeťoband, Heľeniny oči, Komajota a Mista. Vstupenky online sa dajú zakúpiť v sieti predpredaj.sk: http://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/6529/nova-fun-radio-dohoda  alebo prostredníctvom webu Dohody www.funradio.sk/dohoda/. Novinky o festivale sledujte aj na facebooku: https://www.facebook.com/FunRadioDohoda/?fref=ts