Novinky

Thomas Puskailer s manželkou Abbie zorganizovali umelecko-jazykový tábor pre deti!

Spevák Thomas Puskailer spolu s jeho krásnou manželkou Abbie pripravili letný špeciál. Zorganizovali jedinečný denný tábor, v ktorom sa deti učili maľovať, preciťovať krásu prírody a to všetko v spojení so zlepšovaním si angličtiny. Talentovaná umelkyňa Abbie im ukázala techniky ako akvarel, akryl, pastel, či skica a presvedčila ich, že inšpirácia je všade okolo nás. Sympatickí manželia chodili s deťmi aj na výlety obdivovať bratislavskú architektúru alebo prírodu. Ako sami hovoria, Abbie je srdcom a Thomas rozumom Summer Art Campu. A nebol by to Thomas Puskailer, kedy tábor neokorenil aj trochou dobrej hudby! Na záver deti prekvapil minikoncertom spoločne s vynikajúcim gitaristom Andrejom Urbanským. Pre veľký záujem pridávajú mladí umelci ešte jeden termín tábora na konci leta. Deti sa na ňom môžu zúčastniť od 29.8. do 2.9.2016!

18.07.2016

Krásna a talentovaná manželka speváka Thomasa Puskailera Abbie je úspešnou výtvarníčkou. Počas leta sa obaja umelci rozhodli venovať aj deťom. Pripravili pre ne nezabudnuteľný denný tábor, v ktorom okrem dobrej nálady vládol aj tvorivý duch!

„Zorganizovali sme výtvarný a remeselný kurz pre deti vo veku od 6 do 15 rokov pod názvom “Summer Art Camp”. Bol to 5-dňový tábor s anglickou native speakerkou a umelkyňou Abbie Puskailer, kde sa deti naučili nové maliarske techniky, spoznali skvelých kamarátov a k tomu si ešte aj zlepšovali angličtinu. Atmosféra bola uvoľnená, inšpiratívna aj poučná a k tomu sme mali aj kopec srandy,“ teší sa Thomas Puskailer.

Centrom denného tábora bol ateliér “Abbie’s Art Attic” v priestoroch bývalej Cvernovky v Bratislave. Thomasova talentovaná manželka sa presadila v Londýne ako profesionálna tanečnica, modelka, herečka a výtvarníčka, napokon ale dala prednosť životu po boku manžela v Bratislave. Rozhodla sa zriadiť si tu vlastný ateliér, pretože  záujem o jej obrazy u nás aj v Česku rástol. Na Slovensko sa presťahovala v roku 2010, už tu mala niekoľko výstav svojich diel a teraz inšpiruje deti.

„Učí ich techniky ako akvarel, akryl, pastel, skica na papier a plátno, či maľovanie hennou. Robili sme aj exkurzie do mesta a do prírody. Abbie im totiž chcela ukázať krásu prírody, aj krásu budov a presvedčiť ich, že všade okolo nás môžeme nájsť inšpiráciu,“ dodáva hrdý Thomas Puskailer.

Takýto tábor mladí manželia nezorganizovali po prvý raz, už majú niekoľko skúseností. Pre veľký záujem pridali ešte jeden termín a deťom sa budú venovať aj na konci leta.

„Abbie je srdce tohto projektu a ja som ten rozum. Pomáham jej najmä s organizáciou. Zapojil som sa však aj do programu a na konci som deckám zahral spolu s gitaristom Andrejom Urbanským minikoncert. Myslím si, že pre deti bolo naozaj zaujímavé, keď nás – dvoch umelcov – videli takto bok po boku ako spolu pracujeme a pomáhame si. Dúfame, že ich to inšpiruje, aby si išli za svojimi snami,“ uzatvára s úsmevom Thomas Puskailer.

Malí účastníci tábora na konci zorganizovali pre rodičov a priateľov výstavu všetkých prác a dostali aj officiálny certifikát. Ďalší termín je od 29.8. do 2.9.2016. Viac informácií získajú záujemcovia prostredníctvom facebooku: www.facebook.com/artofabbie. Thomas sa však v lete nevenuje len táboru, ale aj koncertuje. Najbližšie vystúpi v rámci UNPLUGGEDTOUR 29.7. na Mierovom námestí v Trenčíne. Všetky informácie o aktivitách sympatického speváka nájdete na: www.thomaspuskailer.com alebo https://sk-sk.facebook.com/PuskailerThomas.