Novinky

Na Beckovských slávnostiach tento víkend zaznie aj slávna Carmen v netradičnej úprave á la Cigánski diabli!

Dnes štartujú kultové Beckovské slávnosti, ktoré budú ešte unikátnejšie ako po minulé roky! Okrem romantického kúzla na každom kroku, bludných rytierov na tátošoch, Majstrovstiev sveta v hode vidlami Vidlomet a tradičných remesiel, návštevníkov čaká aj originálny hudobný program. Môžu sa tešiť na spojenie rocku, popu, ethno hudby a opery. Cigánski diabli totiž zahrajú Bizetovu Carmen v ich  jedinečnej úprave. Vystúpi aj Katka Knechtová, Čechomor, HEX, Iné Kafe, Beckovské Ksichty  a ďalší skvelí hudobníci. Vráťte sa na tri dni o pár storočí dozadu. Vychutnajte si dokonalú zábavu pod jednou z najkrajších hradných zrúcanín na Slovensku. Beckovské slávnosti na vás čakajú od 15. do 17. júla.

15.07.2016

Legendárne Beckovské slávnosti budú tento víkend nezabudnuteľné. Nielenže ponúknu spojenie romantickej histórie s tým najlepším zo súčasnosti. Ponúknu tiež jedinečný hudobný mix rocku, popu, ethna a dokonca aj opery. O temperamentnú zábavu sa postarajú Cigánski diabli.

„Budeme tam vystupovať prvý raz, takže sa veľmi tešíme. Je to pod holým nebom a takéto kontakty máme naozaj veľmi radi. Koncert samozrejme trochu prispôsobíme prostrediu a tomu, že je leto. Bude teda odľahčenejší. Určite zahráme aj skladbu z nášho predstavenia Carmen a nebude chýbať ani pravý cigánsky folklór," vraví speváčka Cigánskych diablov Silvia Šarköziová.

Svetoznáme melódie Georgesa Bizeta zaznejú v originálnej úprave Ernesta Šarköziho. Už aj tak temperamentnú Carmen budú návštevníci počuť v jedinečnom prevedení. V prostredí pod jednou z najkrajších hradných zrúcanín na Slovensku to bude fantastický zážitok.

„Cigánski diabli budú vyvrcholením hudobného programu v nedeľu. Ešte predtým zaznie rock aj pop. Katka Knechtová napríklad príde s celkom novým programom, vystúpi aj obľúbený HEX, Čechomor, Iné Kafé a nesmú chýbať ani Beckovské Ksichty. Jednoducho, pripravili sme mix takmer všetkých hudobných žánrov,“ dodáva organizátor podujatia Boris Klčovský z Double Agency.

Ani tento rok však pod Beckovským hradom nebudú chýbať atrakcie, bez ktorých si slávnosti návštevníci už ani nevedia predstaviť. Bludní rytieri sa k nám prenesú v čase zo 14-ho storočia, tradiční remeselníci ohromia svojim umením a nebudú chýbať ani gurmánske špeciality.

„Nezabudli sme ani na deti. Čaká ich nafukovacie kráľovstvo, hrad, trampolíny aj šmykľavka. No a ich rodičia sa určite poriadne odreagujú na Majstrovstvách sveta v hode vidlami Vidlomet, ktoré sú našou dlhoročnou tradíciou," uzatvára Boris Klčovský.

Na Beckovských slávnostiach, ktoré sa začínajú v piatok 15-ho a potrvajú do nedele 17-ho júla,  vystúpi aj Mirka Miškechová, Bukasový Masív, ale tiež Smejko a Tanculienka. Jedinečný festival organizuje agentúra Double Agency. Vstupenky sú dostupné na www.ticketportal.sk.

 

BECKOVSKÉ SLÁVNOSTI

PIATOK - zadarmo

18.00 – 24.00 Oldies party – hudba rokov 1960 – 2000

SOBOTA

13:50 - 14:40 - Mirka Miškechová

15:00 - 15:50 - Bukasový Masív

16:50 - 17:50 - Katarína Knechtová

18:50 - 20:00 - Čechomor

21:00 - 22:00 - Iné Kafe

22:30 - 23:30 - HEX

23:50 - 00:50 - Beckovské Ksichty

NEDEĽA

15.00 - 16.00 - Smejko a Tanculienka

16.30 - 17.30 - Cigánsky Diabli