Novinky

Richard Müller vyráža na ďalšie Potichu Tour!

Skvelá správa pre všetkých fanúšikov Richarda Müllera! Po megaúspechu minuloročného turné po slovenských a českých divadlách vyráža Richard Müller znovu na koncertnú šnúru. Fanúšikovia, ktorých mestá sa do jesenného turné nedostali, sa tak môžu tešiť na famózny hudobný zážitok.
17.01.2012
Standing ovations, beznádejne vypredané sály a úžasné ohlasy divákov presvedčili Richarda Müllera, aby pridal k Potichu tour 2 ďalšie koncerty.

 

„Minulý rok sme odohrali 28 koncertov v Česku aj na Slovensku. Publikum bolo nadšené a mnohí fanúšikovia sa na koncerty vôbec nedostali. Tak sme sa rozhodli vyhovieť záujmu organizátorov a vyrážame na Potichu Tour 2 a pol.“ Vysvetľuje Richard Müller.

 

Od 24. marca do 24. mája navštívi Richard spolu s kapelou celkom 20 miest. Jedinými mestami, ktoré sa na trase objavia opäť, budú Bratislava a Praha.

 

Okrem úradujúceho Zlatého slávika sa na pódiu v úlohe hosťa opäť predstaví český spevák Dan Bárta. Program zostáva takmer nezmenený. Počas dvojhodinového predstavenia zaznejú najväčšie hity v atraktívnych aranžmánoch, ale i piesne, ktoré sa na Richardových playlistoch bežne neobjavujú. Richarda budú sprevádzať skvelí muzikanti ako minulý rok. K bubeníkovi Jurajovi Kuchárekovi, gitaristovi Petrovi Markuljakovi, klávesákovi Vilovi Vitézovi, basgitaristovi Viktorovi Hidvéghymu a hráčovi na dychové nástroje Michalovi Žáčkovi pribudne perkusionista Igor Ajdži Sabo.

 

Vstupenky sú v predaji v sieti Ticketportal na stránkach ticketportal.sk, ticketportal.cz a v miestnych pokladniach divadiel a kultúrnych domov.

 CZ

24. 3. Žďár nad Sázavou - DK
25. 3. Mladá Boleslav – DK
26. 3. Praha – Divadlo Kalich
27. 3. Ústí nad Labem – DK
30.3. Hradec Králové, Kongresové centrum Aldis
11.4. Tábor, Hotel Palcát
12.4. Kolín, Městský společenský dů
13.4. Olomouc – Regionální centrum
14.4. Ostrava - DK
15.4. Pardubice – Východočeské divadlo
28.4. Kroměříž - DK
29. 4. Kladno - DK
30. 4. Liberec – DK
08.5. Třebíč – Fórum
09.5. Znojmo – Hotel Dukla

SK
10. 5. Bratislava – Istropolis
21. 5. Piešťany – Dom umenia
22. 5. Čadca – Športová hala
23. 5. Ružomberok – Kultúrny dom Andreja Hlinku
24. 5. Humenné – MsKS