Novinky

Thomas Puskalier nakrúcal nový klip polonahý

Skutočný sexsymbol! Presne tak sa predviedol spevák Thomas Puskailer pri nakrúcaní nového klipu! Stihol sa predviesť celkovo v šiestich polohách a pritom spievať, tancovať aj flirtovať s fanynkou!

14.12.2011

Najširší úsmev v slovenskom showbiznise Thomas Puskailer stíha všetko! Pokrstiť maxisingel, pracovať na debutovom albume či nafotiť fotografie pre svadobný salón. Teraz nakrúcal svoj prvý videoklip na skladbu „By Your Side“, ktorá sa čoskoro dostane aj do rádií. Pri nakrúcaní sa predviedol nielen ako showman ale aj ako dokonalý sexsymbol!

„Hrám celkovo šesť osôb, vlastne celý boyband. Predstavujem hlavného speváka a štyroch vokalistov. Zakaždým samozrejme v inom stylingu, napríklad aj polonahý... Chcel som sa nejako odlíšiť nielen v hudbe, ale aj v klipe, takže predvediem viacero tvárí. “ opisuje nakrúcanie Thomas Puskailer

 

O obrazovú podobu skladby „By Your Side“ sa postaral úspešný tvorca videoklipov a audiovizuálnych diel Martin Hudák. Za kameru sa postavil spolutvorba konceptu Štefan Lelovič.

„S Thomasom sa mi robí veľmi dobre. Je cítiť, že je iná škola ako slovenská! Dá sa dobre usmerniť má skvelé nápady a vymýšľa veci, ktoré sa dajú realizovať. A najviac ma baví, že spieva po anglicky. V klipe si zahrá celú kapelu, Thomasovi to ale nerobí žiadny problém!“ chváli showmana režisér Martin Hudák.

„Martin je šikovný, rýchly a kreatívny. Pracuje sa nám fakt úžasne. Pre mňa je to druhý Steven Spielberg!“ nešetrí obdivom Thomas Puskailer.

Fanynku na sto spôsobov si v klipe zahrá Thomasova  manželka Abbie Puskailer. Éterickú tanečníčku režisér v klipe naklonuje do obrovského davu.

„Je to pre mňa nová poloha, ale teším sa. Pracovať s Thomasom je fantastické. Robíme skrátka všetko spolu. Je skvelé, že sa môžeme navzájom podporovať... “ emotívne komentuje Abbie Puskailer.

V klipe sa dokonca objaví aj Puskailerových domáca čivava Bella, ktorú si priniesli na nakrúcanie na Kolibu! Okrem overeného tímu Oreo a režiséra Martina Hudáka spolupracoval Thomas Puskailer v klipe so stylistkou Janou Olšinskou, ktorá mala na starosti sexi oblečenie. Vlasy do rôznych tvarov Thomasovi upravil Dominik Mikulčák.

Skladba „By Your Side“ je na aktuálnom Thomasovom maxisingli. Vznikla najskôr v Anglicku pod taktovkou renomovaného producenta Joea Dworniaka, ktorý má na konte spoluprácu s takými hviezdami ako napríklad Duran Duran, Paul McCartney či Frankie Goes To Hollywood. O konečný zvuk sa postaral Creative Music House, konkrétne Slávo Solovič.