Novinky

Thomas Puskailer porazil s klipom „Don´t Let Go“ rapera Pitbulla aj herca Toma Cruisa!

Spevák Thomas Puskailer má na konte ďalší medzinárodný úspech! Jeho videoklip „Don´t Let Go“ získal prvé miesto  v prestížnom ocenení  „International Laser Display Awards“! Klip zvíťazil nad takými menami ako raper Pitbull či herec Tom Cruise. Ocenenie v Las Vegas prevzali zástupcovia spoločnosti KVANT, s ktorou Thomas Puskailer spolupracoval.  Akčný spevák svoje spevácke umenie predvádza aktuálne vo vlastnej hudobnej komédii „Slovak Showbiz for Beginners“, ktorú angažovalo divadlo Nová scéna!

16.03.2015

Akčný spevák Thomas Puskailer s videoklipom „Don´t Let Go“ úspešne odprezentoval Slovensko vo svete! V prestížnom ocenení svetovej organizácie ILDA, ktorá podporuje využívanie laserových efektov v oblasti umenia, zábavy a vzdelávania, získal videoklip známeho speváka prvé miesto! V kategórii „Strih vo filmovej, TV a video produkcii“ porazil klip „Don´t Let Go“ aj známeho rapera Pitbulla či film s hercom Tomom Cruisom.

„Som veľmi rád, že som spolupracoval z najlepšími na svete v oblasti laserových technológií. Keď mi z Las Vegas zavolal Michal Simkovic, manažér zo spoločnosti Kvant a povedal, že môj klip vyhral prvú cenu, od radosti som vyskočil meter do vzduchu. Bol som prekvapený, aké veľké mená boli v súťaži. Uvedomil som si to, keď som moje meno videl pri Pitbullovi a Tomovi Cruisovi. Je to neskutočný a neuveriteľný pocit, že sa video „Don´t Let Go“ dostalo na takú svetovú úroveň.“ Teší sa Thomas Puskailer.

Hlavným hrdinom víťazného klipu „Don´t Let Go“ sú laserové efekty. Thomas Puskailer nakrúcal klip priamo v priestoroch spoločnosti KVANT.  Akčný spevák v ňom okrem seba ako umelca odprezentoval tú najvyspelejšiu laserovú techniku na svete. Videoklip Thomasa Puskailera „Don´t Let Go“ očaril porotu svetovej laserovej súťaže najviac spomedzi 37 snímok v kategórii „Strih vo filmovej, TV a video produkcii“.

„Pre nás v Amerike neznámy Puskailer predstihol  svojim videom také silné mená ako Pitbull či Tom Cruise. No vďaka nastaveniu svetla a rytmu je klip „Don´t Let Go“  absolútne unikátny vo svojej kategórii.  Používajú sa v ňom pomaly aj rýchlo sa  pohybujúce laserové lúče, ktoré zachytávajú rytmus a melódiu.“ Vysvetlil Patrick Murphy, výkonný riaditeľ asociácie ILDA.

Réžie oceneného klipu sa ujal  Richard Raiman. Pri nakrúcaní si Thomas medzi laserovými lúčmi užil skutočné nebezpečenstvo.  V jednej chvíli na sexi speváka mierilo až 22 laserov. Náročné 12 hodinové nakrúcanie však stálo za to.

„Pri refréne vytvoril spevák a tanečnice spoločne s lasermi umelecké tiene. Tento tieň je metaforou, ktorá bola tak unikátna  a zarážajúca, že aj fotografia z nakrúcania klipu vyhrala v  ILDA  2014 druhé miesto v kategórii  „Efekt vo  fotografii“. A stala sa  úvodnou stránou  našej prezentačnej brožúry ILDA Awards 2014. " Doplnil Patrick Murphy.

Usilovnému spevákovi Thomasovi Puskailerovi ide v súčasnosti karta. Okrem úspešného videoklipu sa Thomasovi darí aj na divadelných doskách. O tom, že hudobná šou „Slovak Showbiz for Beginners“ má veľký potenciál svedčí aj fakt, že sa onedlho začne hrávať v bratislavskom divadle Nová scéna!

„Je to pre nás obrovský úspech a veľmi si vážim spoluprácu s divadlom Nová scéna. Od 20. marca tu budeme pravidelne hrávať. Predstavenie bude aktualizované o novinky, ktoré vymyslí Martin so svojim „showbiz – rozumom“. A chceli by sme so šou cestovať aj po Slovensku a takto šíriť osvetu slovenskému šoubiznisu.“ Hovorí s radosťou Thomas Puskailer.

„Slovak Showbiz For Beginners“ je talkshow, divadlo a zároveň aj koncert. Thomas Puskailer hrá v predstavení speváka, ktorý prichádza hľadať slávu na Slovensko, a Martin Madej  producenta a speváka  "za vodou". Scenár a réžiu komédie "Slovak Showbiz for Beginners" má na starosti  niekoľkokrát ocenený Eduard Kudláč. Autorom hudby je úspešný skladateľ Slavo Solovíc. Nenechajte si ujsť paródiu o hľadaní slávy, ktorá vám objasní tvrdé pravidlá v slovenskom šoubiznise. Ďalšie termíny a informácie získate na stránke www.slovakshowbiz.sk alebo https://www.facebook.com/slovakshowbizsk.