Novinky

Speváčka Mária Čírová sa stala tvárou tehotenskej módy!

Mária Čírová má krásne bruško!  A to doslova. Stala sa totiž tvárou tehotenskej módy s týmto názvom. Sympatická speváčka čaká druhé dieťa a v poslednom štádiu tehotenstva sa rozhodla nafotiť sériu fotografií!

11.04.2012

Talentovaná speváčka, skladateľka a textárka Mária Čírová bude mamou po druhý raz. S partnerom - hudobným producentom a gitaristom Marošom Kachútom majú spolu 2 a pol ročného syna Huga.

Momentálne prežívam obdobie posledného trimestra a cítim sa veľmi dobre. Nič ma nezaťažuje a na bábätko sa nesmierne teším!s radosťou hovorí Mária Čírová.

23-ročná diva má na konte dva albumy, posledný s názvom „NA DOSAH“ vyšiel v septembri minulého roka. Teraz sa však predviedla v inej úlohe. V záverečnej fáze tehotenstva sa stala tvárou tehotenskej módy a nafotila sériu fotografií.

„Kým som nespoznala "krásne brušká", tak som tehotenské veci ignorovala. Keď som čakala pred troma rokmi môjho Huga mala som 20 rokov. Klasické tehotenské oblečenie mi nesedelo. Zdalo sa mi to neforemné a staromódne. Nosila som preto normálne veci s veľkosťou M, L len preto, lebo som nechcela vyzerať ako slon.“ S úsmevom spomína Mária.

Majiteľka obchodu si krásnu mladú speváčku vyhliadla pre svoje modely hneď, ako sa dozvedela o jej druhom tehotenstve.

„Neviem si predstaviť krajšiu mamičku ako je Mária Čírová. Je neskutočne symetrická. Všetky modely jej sadli ako uliate, pri fotení sme ich vôbec nemuseli upravovať. Dokonalá modelka!“ nadšene opisuje fotenie Miroslava Kardošová, majiteľka obchodu „Krásne brušká“.

Sympatickú mamičku nafotil fotograf Vladimír Yurkovic. Vlasy Márii upravila Monika Schulzová a o styling a vizáž sa postarala  Barbora Yurkovic. Tehotenské oblečenie Máriu Čírovú očarilo:

„Je to tehotenská móda pre všetky budúce mamičky, ktoré chcú byť moderné, štýlové a sexi aj počas 9 mesiacov očakávania. Je krásne, mladistvé a veľmi pohodlné. Určené pre tie, ktoré netúžia bruško skrývať, ale práve naopak, vystavovať hrdo na obdiv.“

Internetový obchod  si dal za cieľ obliekať budúce mamičky vo všetkých kútoch Slovenska. S oblečením info@krasnebruska.sk  z nich vraj budú najkrajšie tehuľky.

Zakulisie: Nora Krchňáková
Finálne fotky: Vladimír Yurkovic